Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita modernille

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle modernille tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään modernille lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "modernille".

Modernille lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan modernille käyttöä lauseessa.


  1. Uransa aikana Michael Jackson muutti musiikkivideoiden taiteellisen tason ja osoitti tietä modernille popmusiikille.


  2. Merkittävä teema 1800-luvun lopun sosiologiassa oli uudenlaisen moraalisen perustan etsiminen modernille teolliselle yhteiskunnalle.


  3. Alun perin hallitus oli mukana talouden modernisoinnissa, tarjoten useita "mallitehtaita", jotka helpottivat siirtymistä modernille kaudelle.


  4. Filonov etsi vaihtoehtoa modernille, teknologiakeskeiselle ja mekanisoituvalle maailmalle, joka edistyi myös juuri perustetussa Neuvostoliitossa.


  5. Vaikka kiertokirje ei juurikaan palauttanut työväestöä kirkon yhteyteen, muodostui se silti kulmakiveksi modernille katolilaiselle sosiaaliopille.


  6. Vaikka sotavuosien aikana julkaisukynnys madaltui, luotiin tuolloin silti pohjaa modernille lastenkirjallisuudelle, sillä alettiin vihdoin hylätä jo vanhentuneeksi käynyt topeliaaninen perinne.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson, https://fi.wikipedia.org/wiki/Solidaarisuus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Japanin_talous, https://fi.wikipedia.org/wiki/Pavel_Filonov, https://fi.wikipedia.org/wiki/Katolisen_kirkon_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomalainen_lastenkirjallisuus

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ modernilla modernimmalla ››

Yleistä "modernille" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle modernille ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "modernille" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "modernille" käytöstä.