Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita moskeijaan

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle moskeijaan tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään moskeijaan lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "moskeijaan".

Moskeijaan lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan moskeijaan käyttöä lauseessa.


  1. Silloin he pakottivat kaikki kylän asukkaat menemään moskeijaan, jonka he sitten sytyttivät tuleen.


  2. Hänen päänsä kuljetettiin Edirneen, jossa se haudattiin Saridja paššan moskeijaan hänen hautakivensä alle.


  3. Cassius Clay meni ensimmäistä kertaa moskeijaan vuonna 1961 Miamin Overtownissa Nation of Islam -järjestöön (nk.


  4. Vuonna 2015 tapahtuneen moskeijaan kohdistuneen pommi-iskun vuoksi Kuwait kerää kaikilta maahan saapuvilta henkilöiltä DNA-näytteen.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ moskeijaa moskeijalle ››

Yleistä "moskeijaan" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle moskeijaan ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "moskeijaan" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "moskeijaan" käytöstä.