Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita muotilehdille

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle muotilehdille tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään muotilehdille lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "muotilehdille".

Muotilehdille lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan muotilehdille käyttöä lauseessa.


  1. Hamilton teki myös mainoksia ja otti kuvia Voguen kaltaisille muotilehdille.


  2. Hän sai pian myydyksi kenkäpiirroksiaan muotilehdille ja sen jälkeen kansikuvia lehdille, yrityksille ja levy-yhtiöille.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ muotikeskus muotiliikkeen ››

Yleistä "muotilehdille" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle muotilehdille ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "muotilehdille" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "muotilehdille" käytöstä.