Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita muutoksissa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle muutoksissa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään muutoksissa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "muutoksissa".

Muutoksissa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan muutoksissa käyttöä lauseessa.


  1. Ilmastonmuutoksessa on alueellisia eroja, mikä näkyy oletetuissa lumipeitteen muutoksissa.


  2. Linuxin ytimeen 5.10 julkaistuissa muutoksissa on Unix-aikaleimojen päivitys Y2K38-käsittelylle.


  3. Ideaalikaasun avulla voidaan havainnollistaa kaasujen käyttäytymistä tilavuuden, lämpötilan ja paineen muutoksissa.


  4. Skotlannin gaeliinkielinen väestö köyhtyi voimakkaasti 1700-luvun lopulta alkaen maan yhteiskunnallisissa muutoksissa.


  5. AllMusic-sivustolla I Robotin tyyliä kuvaillaan taiderockiksi, mikä näkyy musiikin rauhattomissa muutoksissa erilaisten tempojen ja tunnetilojen välillä.


  6. Palkiston ja tukirenkaan tarkoitus oli kannattaa vesisäiliötä ja varmistaa, ettei rakennukselle aiheutunut vaurioita lämpötilan muutoksissa tai betonin muodonmuutoksissa.


  7. Tämän jälkeen Valve Corporationin kehittämä videopelien jakelualusta Steam ilmoitti muutoksissa myymäläkäytännössä ja kielsi pelien sisäiset ostokset, jotka eivät olleet sidoksissa Steamiin.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ muutoksin muutoksista ››

Yleistä "muutoksissa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle muutoksissa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "muutoksissa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "muutoksissa" käytöstä.