Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita näyttelemällä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle näyttelemällä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään näyttelemällä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "näyttelemällä".

Näyttelemällä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan näyttelemällä käyttöä lauseessa.


  1. Higgins aloitti näyttelemällä teatterissa ja vuonna 1967 hänestä tuli ammattinäyttelijä.


  2. Siinä 19-vuotias näyttelijä Claude Jade teki debyyttinsä näyttelemällä naispääosan Christine Darbonia.


  3. Filmi on avioliittokomedia, jossa Ikosen näyttelemällä perheenäidillä Leena Karnalalla on kolme lähes aikuista lasta.


  4. Kirvesmies Melicharin osa vankiladraamassa Numero 72 marraskuussa 1938 jatkoi Palon taiteellista läpimurtoa, varsinainen pääosa teoksessa oli Kaisu Leppäsen näyttelemällä vangilla numero 72.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ näyttelemä näyttelemään ››

Yleistä "näyttelemällä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle näyttelemällä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "näyttelemällä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "näyttelemällä" käytöstä.