Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita nelikerroksinen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle nelikerroksinen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään nelikerroksinen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "nelikerroksinen".

Nelikerroksinen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan nelikerroksinen käyttöä lauseessa.


  1. Naitō ehdotti tutkimuksessaan, että keskustornin sisällä oli nelikerroksinen atriumtila, jonka toisen kerroksen kulmassa oli ulokepalkein kannateltu esiintymislava.


  2. Uusi tornitalo ja sen nelikerroksinen "jalustarakennus" nousisi aiemmin rakennettavaksi julkistettujen Innoteknia 1:n sisartalon ja parkkitalon viereen Viestikadulle.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ nelijalkaisia nelikon ››

Yleistä "nelikerroksinen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle nelikerroksinen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "nelikerroksinen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "nelikerroksinen" käytöstä.