Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita nunnaksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle nunnaksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään nunnaksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "nunnaksi".

Nunnaksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan nunnaksi käyttöä lauseessa.


  1. Myöhemmin äiti Teresa kertoi, että hänen kotinsa oli ollut onnellinen, eikä nunnaksi lähteminen ollut siksi helppoa.


  2. Jäljellä on myös rautainen vihkimäkruunu, jonka alla noviisit antoivat nunnalupauksensa ja piispa vihki heidät nunnaksi.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Äiti_Teresa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Naantalin_kirkko

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ nunnaa nunnaluostareissa ››

Yleistä "nunnaksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle nunnaksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "nunnaksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "nunnaksi" käytöstä.