Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita nuoretkin

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle nuoretkin tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään nuoretkin lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "nuoretkin".

Nuoretkin lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan nuoretkin käyttöä lauseessa.


  1. Sitten poliisit löytävät nuoretkin murhattuina.


  2. Etummaiset raajaparit ovat kaljut, mutta kahdessa takimmaisessa raajaparissa on pitkiä karvoja, joiden avulla nuoretkin vesihämähäkit on helppo tunnistaa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Askeleen_jäljessä, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vesihämähäkki

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ nuoret nuori ››

Yleistä "nuoretkin" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle nuoretkin ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "nuoretkin" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "nuoretkin" käytöstä.