Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita nykyiseltä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle nykyiseltä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään nykyiseltä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "nykyiseltä".

Nykyiseltä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan nykyiseltä käyttöä lauseessa.


  1. Korkein huippu on nykyiseltä nimeltään Qullai Somoni (7 495 m).


  2. Eumenes oli alkujaan kreikkalainen ja kotoisin Traakian Khersonesokselta, nykyiseltä Gallipolin niemimaalta.


  3. Samalla olisi tarkoitus rakentaa uusi makasiinipaviljonki hieman pohjoisemmaksi nykyiseltä makasiininpaikalta.


  4. Khefrenin pyramidi on alkuperäiseltä korkeudeltaan 143,5 metriä korkea ja nykyiseltä korkeudeltaan 136,5 metriä.


  5. Turku on arvostellut VR Trackilta eli nykyiseltä NRC Group Finlandilta tilatun suunnittelytyön liian pitkää kestoa.


  6. Kurikan kunnanvaltuusto pyysi kolmesta Hammarin ehdotuksesta lausuntoa Maalaiskuntien liitolta eli nykyiseltä Suomen Kuntaliitolta.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Tadžikistan, https://fi.wikipedia.org/wiki/Eumenes_Kardialainen, https://fi.wikipedia.org/wiki/VR:n_makasiinit, https://fi.wikipedia.org/wiki/Khefrenin_pyramidi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Logomon_silta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kurikan_vaakuna

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ nykyisellä nykyisen ››

Yleistä "nykyiseltä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle nykyiseltä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "nykyiseltä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "nykyiseltä" käytöstä.