Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ohjeelliseksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ohjeelliseksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ohjeelliseksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ohjeelliseksi".

Ohjeelliseksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ohjeelliseksi käyttöä lauseessa.


  1. Se tunnustaa myös Mormonin kirjan Jumalan henkäyttämäksi ja ohjeelliseksi kirjoitukseksi.


  2. Palokärki on Suomessa rauhoitettu ja sen ohjeelliseksi korvaussummaksi asetettu 841 euroa.


  3. Käpytikka on Suomessa rauhoitettu ja sen ohjeelliseksi korvaussummaksi on asetettu 34 euroa.


  4. Sarvipöllö on Suomessa rauhoitettu ja sen ohjeelliseksi korvaussummaksi on asetettu 673 euroa.


  5. Se tunnustaa Raamatun (josta käytetään Kuningas Jaakon käännöstä) ja Mormonin kirjan "Jumalan sanaksi" ja täten ohjeelliseksi.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kristuksen_kirkko_(temppelin_paikka), https://fi.wikipedia.org/wiki/Palokärki, https://fi.wikipedia.org/wiki/Käpytikka, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sarvipöllö

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ohjeelliseen ohjeen ››

Yleistä "ohjeelliseksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ohjeelliseksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ohjeelliseksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ohjeelliseksi" käytöstä.