Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita osakkeen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle osakkeen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään osakkeen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "osakkeen".

Osakkeen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan osakkeen käyttöä lauseessa.


  1. Loput osakkeet menivät 25 osakkeen osuuksilla muille omistajille.


  2. Myös yrityksen osakkeen hinta nousi pudottuaan ensin hetkellisesti.


  3. Listautumisantiin osallistui noin 2 000 uutta osakkeenomistajaa ja osakkeen merkintähinta oli 5,00 euroa.


  4. Zuckerberg myi yli miljardin dollarin arvosta Facebookin osakkeita juuri ennen kuin osakkeen hinta aloitti rajun alamäkensä.


  5. Haasteen mukaan Zuckerberg oli saanut sisäpiiritiedon siitä, että osakkeen hinta listautumisannissa on rajusti yliarvioitu, ja käytti sisäpiiritietoa hyväkseen omissa osakekaupoissaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/VL_Sääski, https://fi.wikipedia.org/wiki/Shirokiya-tavaratalon_tulipalo, https://fi.wikipedia.org/wiki/Harvia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mark_Zuckerberg

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ osakkeella osakkeenomistaja ››

Yleistä "osakkeen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle osakkeen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "osakkeen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "osakkeen" käytöstä.