Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita pääalttari

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle pääalttari tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään pääalttari lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "pääalttari". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan pääalttari eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat pääalttarin. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan pääalttari taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Pääalttari lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan pääalttari käyttöä lauseessa.


  1. Kirkon pääalttari tehtiin paavi Klemens XI:n aikana 1700-luvulla.


  2. Keskiajalla pääalttari on todennäköisesti sijainnut nykyisen alttarin sijainnin edessä.


  3. Luultavasti monien muiden myöhäiskeskiaikaisten kirkkojen tavoin kirkossa oli puinen pääalttari.


  4. Kirkon länsipäädyssä oli pappis- eli munkkikuori, jossa sijaitsivat pääalttari ja kahdentoista apostolin alttarit sekä Paavalin alttari.

Pääalttarin lauseessa

Pääalttarin on muunnos sanasta pääalttari, alta löydät esimerkkilauseita sanalle pääalttarin.


  1. Keskiaikaisia sivualttareiden paikkoja on löydetty useita, mutta pääalttarin etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta.


  2. Uusi alttari sijoitettiin itäpäätyyn entisen Neitsyt Marian alttarin paikalle, kun taas vanhan pääalttarin kohdalle puhkaistiin ulko-ovi ja pappiskuorista tehtiin eteinen.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ pääaineensa pääarkkitehti ››

Yleistä "pääalttari" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle pääalttari ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "pääalttari" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "pääalttari" käytöstä.