Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita pääkadut

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle pääkadut tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään pääkadut lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "pääkadut".

Pääkadut lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan pääkadut käyttöä lauseessa.


  1. Uuden asemakaavan mukaiset pääkadut olivat 45 kyynärää ja sivukadut 30 kyynärää levät.


  2. Vastakkaisten porttien välillä kulkivat pääkadut, joiden risteyksessä oli komentajan asunto ja päämaja.


  3. Kaupungin risteävät pääkadut olivat hahmotettavissa vielä 1800-luvulla, ja vaikuttavat jakaneen kaupungin neljään osaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Turku, https://fi.wikipedia.org//wiki/Aquincum, https://fi.wikipedia.org/wiki/Athribis_(Ala-Egypti)

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ pääkadun pääkallo ››

Yleistä "pääkadut" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle pääkadut ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "pääkadut" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "pääkadut" käytöstä.