Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita paikoista

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle paikoista tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään paikoista lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "paikoista".

Paikoista lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan paikoista käyttöä lauseessa.


  1. Kreeta on yksi Euroopan harvoista paikoista, joissa tavataan kameleontteja.


  2. Vettä saattoi laskea eri paikoista, joihin jakelu- ja varastosäiliöitä oli rakennettu.


  3. Nämä eri aikoina ja eri paikoista lähetetyt osastot liittyivät yhdeksi sotaretkikunnaksi Azovissa kesäkuussa 1569.


  4. Kaupunki oli malaria-aluetta, mutta se oli yksi harvoista paikoista, joissa laivat pääsivät korjattaviksi ja täydennettäviksi.


  5. Parlamentissa Frelimo lisäsi entisestään enemmistöään saaden yli kaksi kolmasosaa paikoista, joten se voi myös muuttaa maan perustuslakia.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ paikoissa paikoitellen ››

Yleistä "paikoista" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle paikoista ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "paikoista" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "paikoista" käytöstä.