Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita painopistettä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle painopistettä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään painopistettä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "painopistettä".

Painopistettä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan painopistettä käyttöä lauseessa.


  1. Puolustus oli tasavahva joka ilmansuuntaan ilman painopistettä.


  2. Naisten keihään painopistettä siirrettiin 3 cm eteenpäin vuonna 1999.


  3. Hän myös siirsi tutkimuksen painopistettä kohti kirjailijan psykologiaa.


  4. Hävitys Italiassa siirsi Euroopan taloudellista ja kulttuurista painopistettä pohjoisemmaksi.


  5. Silloin pystytään siirtämään nopeasti ilmatilan valvonnan painopistettä tilanteen mukaisesti.


  6. Floppauksessa hyppääjän ei tarvitse nostaa kehonsa painopistettä yhtä korkealle kuten muissa tyyleissä.


  7. Astrometrian avulla voidaan havaita eksoplaneetta, kun se ratajaksonsa aikana siirtelee yhteistä painopistettä kiertävää keskustähteään.


  8. Vuonna 1986 IAAF:n tekninen komitea määräsi miesten keihään painopistettä siirrettäväksi 4 cm eteenpäin, jotta keihäät eivät niin usein olisi tulleet maahan lappeelleen.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/S-25_Berkut, https://fi.wikipedia.org/wiki/Urheilukeihäs, https://fi.wikipedia.org/wiki/Elämäkerrallinen_kirjallisuudentutkimus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Italialaissodat, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tutka, https://fi.wikipedia.org/wiki/Korkeushyppy, https://fi.wikipedia.org/wiki/Eksoplaneetta

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ painopisteitä painoprosenttia ››

Yleistä "painopistettä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle painopistettä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "painopistettä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "painopistettä" käytöstä.