Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita paniikista

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle paniikista tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään paniikista lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "paniikista".

Paniikista lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan paniikista käyttöä lauseessa.


  1. Monet tutkijat ovatkin nykyään sitä mieltä, että Cantrilin kuvaus paniikista on liioiteltu.


  2. Se on Los Angelesiin sijoitettu komedia paniikista, jota lietsoi vuoden 1941 Hyökkäys Pearl Harboriin.


  3. Lehdistö kirjoitti lähetyksen synnyttämästä paniikista laajasti: kuukauden kuluttua aiheesta oli ilmestynyt noin 12 500 lehtiartikkelia.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ paniikissa paniikki ››

Yleistä "paniikista" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle paniikista ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "paniikista" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "paniikista" käytöstä.