Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita paperit

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle paperit tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään paperit lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "paperit".

Paperit lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan paperit käyttöä lauseessa.


 1. Hänen läpimurtoromaaninsa oli Pickwick-kerhon jälkeenjääneet paperit (1836).


 2. Ursula kuitenkin totesi myyneensä Phoeben paperit ruotsalaiselle pakolaiselle.


 3. Lisäksi Wittingin perikunta oli hävittänyt kaikki Wittingin jälkeensä jättämät paperit.


 4. Hoepner sai kumotuksi Noelin pidätysmääräyksen, ja hän sai takaisin paperit, jotka todistivat Noelin syyttömyyden.


 5. Hänen äitinsä vastusti ajatusta ja järjesti perhelääkärin kanssa Lovecraftille palvelukseen kelpaamattoman paperit.


 6. Vuonna 1864 Jourdon perheineen pakeni Andersonin tilalta, minkä jälkeen Nashvillen sotilaspoliisin päällikkö antoi hänelle vapaan paperit.


 7. Tukholmaan saapuessaan Jorpes oli täysin rahaton, eikä hänellä ollut mukanaan kuin Helsingin yliopistosta saadut lääketieteen kandidaatin paperit.


 8. Vuonna 2013 metsäteollisuus tuotti viidesosan Suomen viennin arvosta (sellu, paperi ja paperit tuotteet 15,8 prosenttia ja puutavara ja puutuotteet 4,2 prosenttia).


 9. Pitempään varastoitavat mahdolliset ravinnonlähteet kuten vanhat kirjat, paperit, tärkkelyspitoiset materiaalit ja pahviaskit kannattaa sijoittaa tiiviisiin muovisäiliöihin.


 10. Amerikkalaisjournalisti Varian Fryn verkoston avulla Wolffit onnistuivat saamaan maastalähtöön tarvittavat paperit, ja keväällä 1941 he siirtyivät Lissabonin kautta New Yorkiin.


 11. Panama sai huhtikuussa 2016 kansainvälistä huomiota, kun niin sanotut Panaman paperit paljasti monien poliitikkojen, virkamiesten ja julkisuuden henkilöiden käyttävän Panamaa veroparatiisina.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Realismi_(kirjallisuus), https://fi.wikipedia.org/wiki/Phoebe_Buffay, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hornborgin_komitea, https://fi.wikipedia.org/wiki/Erich_Hoepner, https://fi.wikipedia.org/wiki/H._P._Lovecraft, https://fi.wikipedia.org/wiki/Jourdon_Anderson, https://fi.wikipedia.org/wiki/Erik_Jorpes, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_metsäteollisuus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sokeritoukka, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kurt_Wolff, https://fi.wikipedia.org/wiki/Panama

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ paperisäkkien paperitaiteen ››

Yleistä "paperit" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle paperit ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "paperit" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "paperit" käytöstä.