Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita paviljongissa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle paviljongissa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään paviljongissa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "paviljongissa". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan paviljongissa eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat paviljongissaan. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan paviljongissa taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Paviljongissa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan paviljongissa käyttöä lauseessa.


  1. Hän oli Saksan paviljongissa maansa edustajana.


  2. Vuoden 1900 maailmannäyttelyssä Pariisissa Ruotsin paviljongissa oli mukana pitsinnyplääjä, joka nypläsi Vadstenanpitsiä.


  3. Sieltä löydettyjä esineitä oli ensimmäistä kertaa näytteillä vuonna 1867 Unkarin paviljongissa Pariisin maailmannäyttelyssä.


  4. Gallen-Kallelan kansainvälisen uran huippukohtia olivat näkyvä rooli Suomen paviljongissa Pariisin maailmannäyttelyssä vuonna 1900 sekä oma osasto Venetsian biennaalissa vuonna 1914.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Emanuel_Lasker, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vadstenan_kunta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Aquincumin_museo, https://fi.wikipedia.org/wiki/Akseli_Gallen-Kallela

Paviljongissaan lauseessa

Paviljongissaan on muunnos sanasta paviljongissa, alta löydät esimerkkilauseita sanalle paviljongissaan.


  1. Edelfeltin ansiosta suomalaisten työt olivat Pariisin maailmannäyttelyssä 1900 omassa paviljongissaan, eivät edustamassa Venäjän keisarikunnan taidetta.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Albert_Edelfelt

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ paviljongin paviljongistaan ››

Yleistä "paviljongissa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle paviljongissa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "paviljongissa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "paviljongissa" käytöstä.