Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita peleistä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle peleistä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään peleistä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "peleistä".

Peleistä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan peleistä käyttöä lauseessa.


  1. Hän joutui olemaan joistakin peleistä sivussa, ja pelko selkäkipujen pahenemisesta vaikutti hänen loppukauden peleihinsä.


  2. Sarjan peleistä Ishii on ohjannut Mystic Questin, Secret of Manan, Legend of Manan ja Seiken densetsu 4:n, jonka hän on myös tuottanut.


  3. Seiken densetsu -pelejä on kehuttu grafiikasta ja musiikista, ja esimerkiksi Secret of Mana on useasti valittu yhdeksi kaikkien aikojen parhaista peleistä.


  4. Pääsuunnittelija Daniel Berlin on kuvaillut, että heille oli tärkeää esitellä yksinpelikampanjassa harvinaisempia tapahtumia eikä palata useista peleistä tuttuihin taisteluihin, kuten Normandian maihinnousuun.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ peleissään peleistään ››

Yleistä "peleistä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle peleistä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "peleistä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "peleistä" käytöstä.