Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita periodi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle periodi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään periodi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "periodi".

Periodi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan periodi käyttöä lauseessa.


  1. Joskus ajoitukseksi riittää periodi, mutta joskus vaaditaan täsmällistä vuosilukua.


  2. Muldbjergmanden, kuoli noin 1365 eaa., Monteliuksen periodi II) on Tanskassa Ringkøbingissa Muldbjergin Muldhøjn hautakumpuun tammiarkkuun haudattu mies.


  3. Kahdesta tai useammasta jaksosta muodostui periodi, joka päättyi kadenssiin, ja koko teos tai teoksen osa koostui kahdesta tai useammasta peräkkäin esitetystä periodista.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Arkeologia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Muldhøjn_mies, https://fi.wikipedia.org//wiki/Klassismin_musiikki

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ perinyt periodilla ››

Yleistä "periodi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle periodi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "periodi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "periodi" käytöstä.