Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita pidensi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle pidensi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään pidensi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "pidensi".

Pidensi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan pidensi käyttöä lauseessa.


  1. Korkein oikeus pidensi myöhemmin tuomioita hieman.


  2. Hän myös pidensi skaalan pituuden 65 senttimetriin ja paranteli kitaran lakkausta.


  3. Huhtikuun 1995 kansanäänestys pidensi presidentti Nazarbajevin kautta vuoteen 2000.


  4. Toinen suuri purkaus tapahtui vuosina 539–540, ja se pidensi kylmää kautta luultavasti aina vuoteen 550.


  5. Tämä pienensi moottorien rasitusta lentoonlähdössä, pidensi huoltoväliä ja pidensi moottorien käyttöikää.


  6. Moottoritie katkaisi yhteyden Niitynpäästä Sammallahden teollisuusalueelle, mikä pidensi monien työtekijöiden työmatkaa ja aiheutti tyytymättömyyttä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org//wiki/Lapuanliike, https://fi.wikipedia.org/wiki/Akustinen_kitara, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kazakstan, https://fi.wikipedia.org/wiki/Justinianuksen_rutto, https://fi.wikipedia.org/wiki/Laker_Airways, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vaajakosken_moottoritie

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ pidennystä pidensivät ››

Yleistä "pidensi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle pidensi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "pidensi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "pidensi" käytöstä.