Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita purkauduttua

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle purkauduttua tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään purkauduttua lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "purkauduttua".

Purkauduttua lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan purkauduttua käyttöä lauseessa.


  1. Serbia ja Montenegron valtioliiton purkauduttua Serbia osallistui itsenäisenä valtiona olympialaisiin jälleen Pekingissä 2008.


  2. Saaren eteläosan muodosti Indonesialle kuuluva Kalimantan, joka oli peritty Alankomaiden siirtomaavallan purkauduttua Kaakkois-Aasiassa.


  3. Neuvostoliiton ja Kiinan suhteet säilyivät viileinä, mutta Neuvostoliiton purkauduttua suhteet Venäjän federaatioon ovat paremmat ja liennytystä on tapahtunut.


  4. Vuodesta 2011 Suomen Taidoliitto ry oli ensin Suomen Karateliitto ry:n jäsen ja 31.12.2013 Suomen Taidoliiton purkauduttua sen jäsenseurat liittyivät suoraan karateliiton jäsenseuroiksi 1.1.2014 lähtien.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Serbia_olympialaisissa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Indonesian–Malesian_konfrontaatio, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kiinan_kansantasavallan_ulkopolitiikka, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Taido

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ purkanut purkaukseksi ››

Yleistä "purkauduttua" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle purkauduttua ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "purkauduttua" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "purkauduttua" käytöstä.