Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita puusto

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle puusto tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään puusto lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "puusto".

Puusto lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan puusto käyttöä lauseessa.


 1. SLOV-3-alueella puusto oli jakautunut mänty- ja lehtimetsiin.


 2. Saarella on runsaasti avokalliota ja puusto on havupuuvaltaista.


 3. Vuoren alarinteiden puusto muodostuu kitukasvuisesta mäntymetsästä.


 4. Ylöspäin mentäessä puusto muuttuu männyiksi ja pihdoiksi, kunnes saavutetaan puuraja.


 5. Kirkon kivijalan sisältä poistettiin puusto ja kivijalan sisäpuoli täytettiin soralla.


 6. Kauhanevan reunamilla, missä on vain ohut turvekerros, puusto olisi saattanut lisääntyä.


 7. Pekaanipähkinä kasvaa tavallisesti lehtimetsissä, joiden puusto ei ole vielä saavuttanut päätemetsävaihetta.


 8. Saaren luoteisosan metsämaasto on lehtomaista kangasta, jonka puusto muodostuu pääosin koivusta ja kuusesta.


 9. Lähimetsien puusto seuraa ympäristöään, jossa rapakivikallion luoma niin sanottu ”moronummi” suosii mäntyä ja kuusta.


 10. Ojituksen jälkeen puusto alkaa sitoa hiilidioksidia, jolloin suon kasvihuonevaikutus muuttuu ilmiötä voimakkaasti estäväksi.


 11. Saarta peittää matalakasvuinen puusto ja muun muassa korallista ja kotilonkuorista jauhautunut kullanvärisen hiekka, khrissí.


 12. Sipoonkorven vaihteleva puusto on iältään vuoden ja 150 vuoden väliltä, joten monet lajit ovat saaneet kasvaa hyvinkin rauhassa.


 13. Myös suurina nälkävuosina vuosien 1696 ja 1697 välinen talvi oli poikkeuksellisen kylmä ja alkuperäinen puusto olisi voinut paleltua silloin.


 14. Maassa on kuitenkin laajoja metsiä Knysna-Tsitsikamman alueella ja Mpumalangan ja Limpopon provinssien koillisosissa, jossa puusto koostuu käpypalmuista.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Soča, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kramppi_(saari), https://fi.wikipedia.org/wiki/Lauhanvuoren_kansallispuisto, https://fi.wikipedia.org/wiki/Andorra, https://fi.wikipedia.org/wiki/Valkjärven_kirkko, https://fi.wikipedia.org//wiki/Kauhanevan–Pohjankankaan_kansallispuisto, https://fi.wikipedia.org/wiki/Pekaanipähkinä, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vähä-Urtti, https://fi.wikipedia.org/wiki/Koskeljärvi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suo, https://fi.wikipedia.org/wiki/Chrysí, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sipoonkorpi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Louhisaaren_kartano, https://fi.wikipedia.org/wiki/Etelä-Afrikka

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ puusta puustoa ››

Yleistä "puusto" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle puusto ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "puusto" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "puusto" käytöstä.