Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita pyrstöä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle pyrstöä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään pyrstöä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "pyrstöä".

Pyrstöä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan pyrstöä käyttöä lauseessa.


  1. Niemi muistuttaakin eläimen häntää tai linnun pyrstöä.


  2. Rungossa ei ollut ohjaamoa ja pyrstöä lukuun ottamatta lainkaan kaarirakenteita.


  3. Täysikasvuiset linnut ovat lähes mustia lukuun ottamatta kastanjan väristä pyrstöä.


  4. Lajista on olemassa tumma värimutaatio, jonka edustajat ovat kokonaan ruskeita pyrstöä lukuun ottamatta.


  5. Aikuiset ja nuoret linnut ovat pyrstöä, joka on nuoremmilla yksilöillä harmaa ja kapea, lukuun ottamatta samanlaisia.


  6. En ehdotettu, että myös skyfoksen muoto olisi viitannut lintuun: pystysuuntainen kädensija olisi vastannut päätä ja vaakasuuntainen kädensija pyrstöä.


  7. Selkäevä ja peräevä ovat hauella petokaloille tyypillisesti lähellä pyrstöä, mikä voimakkaiden lihasten avustuksella mahdollistaa nopeat hyökkäykset saaliin kimppuun.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ pyrstötähdet pyrstöään ››

Yleistä "pyrstöä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle pyrstöä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "pyrstöä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "pyrstöä" käytöstä.