Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita pystyäkseen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle pystyäkseen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään pystyäkseen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "pystyäkseen".

Pystyäkseen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan pystyäkseen käyttöä lauseessa.


  1. Pian Watterson jätti työnsä taittajana ja pilapiirtäjänä pystyäkseen keskittymään sarjakuvaansa.


  2. Vielä 1920-luvulla liittovaltion hallinto oli liian heikko pystyäkseen kohentamaan afroamerikkalaisten asemaa Etelässä.


  3. Myös euroamerikkalaiset kauppiaat joutuivat opettelemaan tasankojen merkkikielen alkeet pystyäkseen ilmaisemaan itseään ja kertomaan tuotteidensa ominaisuuksista.


  4. Vuonna 1980 Brooks perusti tuotantoyhtiö Brooksfilmsin pystyäkseen osallistumaan myös vakavimpien elokuvien tuotantoon Mel Brooksin nimi kun yhdistettiin heti komedioihin.


  5. Ulkomaisten tiedustelupalvelujen käsityksen mukaan Kim tavoittelee ydinaseillaan pelotevaikutusta ja kansainvälistä statusta pystyäkseen turvaamaan hallintonsa säilymisen.


  6. Jones kertoi saaneensa tapahtuman järjestämisen suunnitelemisen vuoksi useita tappouhkauksia ja hän kantoi mediakohun aikaan pistoolia mukanaan pystyäkseen suojelemaan itseään.


  7. Rautavaara arveli, että pystyäkseen voittamaan olympialaisissa hänen pitäisi harjoitella päivisin samaan kellonaikaan kuin keihäskilpailun karsinta ja finaali olisivat Lontoossa.


  8. Englantilaiset eivät olleet saaneet ranskalaisilta tietoa Mata Harin värväyksestä Ranskan vakoojaksi, ja Ladoux vastasi englantilaisille vain teeskennelleensä värväyksen pystyäkseen todistamaan naisen Saksan vakoojaksi.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Bill_Watterson, https://fi.wikipedia.org/wiki/Afroamerikkalaiset, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tasankointiaanit, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mel_Brooks, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kim_Jong-un, https://fi.wikipedia.org/wiki/Polta_Koraani_-päivä, https://fi.wikipedia.org//wiki/Tapio_Rautavaara, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mata_Hari

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ pystyä pysy ››

Yleistä "pystyäkseen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle pystyäkseen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "pystyäkseen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "pystyäkseen" käytöstä.