Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita rakentuivat

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle rakentuivat tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään rakentuivat lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "rakentuivat".

Rakentuivat lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan rakentuivat käyttöä lauseessa.


  1. Yhtye ei säveltänyt jäsentyneitä kappaleita, vaan ne rakentuivat eri osista, joiden välillä saattoi esiintyä temponmuutoksia.


  2. Koska Chaplinin elokuvat rakentuivat alusta lähtien hänen esittämiensä hahmojen varaan, hänen elokuviaan on usein pidetty vahvasti omaelämäkerrallisina ja itsetutkiskeluina.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ rakentui rakentuneita ››

Yleistä "rakentuivat" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle rakentuivat ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "rakentuivat" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "rakentuivat" käytöstä.