Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita rikkoontui

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle rikkoontui tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään rikkoontui lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "rikkoontui".

Rikkoontui lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan rikkoontui käyttöä lauseessa.


  1. Hän joutui keskeyttämään kilpailun, kun vetoakseli rikkoontui, mutta hän oli jo antanut näytöt nopeudestaan.


  2. Jordan-kuljettaja Ralph Firmanin ajojakso päättyi, kun hänen autonsa vasen takaripustus rikkoontui ulosajon seurauksena.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ rikkoonnuttua rikkoutua ››

Yleistä "rikkoontui" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle rikkoontui ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "rikkoontui" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "rikkoontui" käytöstä.