Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita rikospaikalle

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle rikospaikalle tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään rikospaikalle lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "rikospaikalle".

Rikospaikalle lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan rikospaikalle käyttöä lauseessa.


  1. Myöhemmin illalla rikospaikalle saapuivat Muolaan nimismies sekä kaksi rikospoliisia Viipurista.


  2. Seuraavat Grand Slamin albumit Boogieteorian alkeet (1983) ja Pyromaani palaa rikospaikalle (1985) onnistuivat paremmin, ja kumpaakin myytiin kultalevyyn oikeuttava määrä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Oscar_Geffertin_murha, https://fi.wikipedia.org/wiki/Juice_Leskinen

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ rikosoikeus rikospaikalta ››

Yleistä "rikospaikalle" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle rikospaikalle ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "rikospaikalle" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "rikospaikalle" käytöstä.