Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita roikkua

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle roikkua tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään roikkua lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "roikkua".

Roikkua lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan roikkua käyttöä lauseessa.


  1. Toisinaan se liitää myös siivet suorempina tai antaa niiden jopa hieman roikkua.


  2. Noin 40 mielenosoittajan onnistui jopa roikkua satamaan johtavalla nostosillalla noin 40 metrin korkeudella ja laittaa banderollin aluksen kylkeen.


  3. Tämän ominaisuuden ansiosta se voi laskeutua vaivattomasti pystysuoraa puunrunkoa pitkin pää alaspäin tai vaikka roikkua vaakasuorasta oksasta pitäen kiinni vain takajalkojensa kynsillä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Maakotka, https://fi.wikipedia.org/wiki/M/S_Antares, https://fi.wikipedia.org/wiki/Puuleopardi

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ roihuvuorelaisten roikkuen ››

Yleistä "roikkua" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle roikkua ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "roikkua" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "roikkua" käytöstä.