Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita rusakko

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle rusakko tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään rusakko lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "rusakko".

Rusakko lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan rusakko käyttöä lauseessa.


  1. Pienempiä nisäkkäitä Sipoonkorvessa asustelee useita, kuten kettu, metsäjänis, rusakko, orava ja supikoira.


  2. Nisäkkäitä, joita Suomessa esiintyy pääasiassa vain maan eteläosissa, ovat esimerkiksi liito-orava ja rusakko.


  3. Halikon nimikkolajit ovat vimpa, neitoperhonen, ukonsieni, pähkinähakki, rusakko ja vaakunassakin kuvattu tammi.


  4. Eteläisiä nisäkäslajeja ovat puolestaan muun muassa hilleri, useimmat lepakot, kenttämyyrä, metsähiiri, rusakko ja siili.


  5. Vastaavasti eräitä Euroopan havumetsille tyypillisiä eläimiä, kuten rusakko, peltomyyrä, hilleri, viiriäinen ja peltopyy, esiintyy vain Komin länsiosissa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Sipoonkorpi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Halikko, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_luonto, https://fi.wikipedia.org/wiki/Komin_tasavalta

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ rural rusakkoa ››

Yleistä "rusakko" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle rusakko ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "rusakko" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "rusakko" käytöstä.