Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ruuansulatuskanavan

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ruuansulatuskanavan tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ruuansulatuskanavan lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ruuansulatuskanavan".

Ruuansulatuskanavan lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ruuansulatuskanavan käyttöä lauseessa.


  1. Parasetamoli ei aiheuta lumetta enempää ruuansulatuskanavan oireita eikä munuaishaittoja, eikä se vaikuta veren hyytymiseen.


  2. Tyypillisimpiä sulindaakin aiheuttamia haittavaikutuksia ovat ruuansulatuskanavan oireet kuten huonovointisuus, vatsakipu ja ummetus.


  3. Projektioröntgenkuvauksessa on mahdollista käyttää suun kautta nautittavaa tai peräsuolen kautta annettavaa bariumvarjoainetta, joka parantaa ruuansulatuskanavan kontrastia kuvissa huomattavasti.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Parasetamoli, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sulindaakki, https://fi.wikipedia.org/wiki/Lääketieteellinen_röntgenkuvaus

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ruuanhaussa ruuansulatusta ››

Yleistä "ruuansulatuskanavan" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ruuansulatuskanavan ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ruuansulatuskanavan" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ruuansulatuskanavan" käytöstä.