Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ruumiillisesti

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ruumiillisesti tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ruumiillisesti lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ruumiillisesti".

Ruumiillisesti lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ruumiillisesti käyttöä lauseessa.


  1. Häntä kuritettiin usein ruumiillisesti ja hänen lelunsa otettiin pois nelivuotiaana.


  2. Lapsia ei kuritettu ruumiillisesti, vaan heidät tehtiin tottelevaisiksi vanhoihin legendoihin perustuvilla tarinoilla.


  3. Kolmannen vuosisadan kirkkoisien Irenaeuksen ja Tertullianuksen mukaan helvetissä tullaan rankaisemaan ruumiillisesti tulella polttamalla.


  4. Kauhutarinoiden toistuvia piirteitä ovat henkisesti ja ruumiillisesti rappeutuneet suvut, hajujen kuvailu sekä pyörtyilevät henkilöhahmot.


  5. Suurrotu matkustaa ajassa, mutta ei ruumiillisesti, vaan vaihtamalla tietoisuutensa muina aikakausina elävien älyllisten olentojen kanssa.


  6. Vastaavasti he pitivät ruumiillista kipua pahempana; tämä oli nähtävissä siinäkin, että rikollisia rangaistiin ruumiillisesti, ei henkisesti.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/What_Is_Good?, https://fi.wikipedia.org/wiki/Comanchet, https://fi.wikipedia.org/wiki/Helvetti, https://fi.wikipedia.org/wiki/H._P._Lovecraft, https://fi.wikipedia.org/wiki/Varjo_menneisyydestä, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hedone

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ruumiillisesta ruumiilliset ››

Yleistä "ruumiillisesti" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ruumiillisesti ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ruumiillisesti" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ruumiillisesti" käytöstä.