Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita saastunutta

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle saastunutta tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään saastunutta lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "saastunutta".

Saastunutta lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan saastunutta käyttöä lauseessa.


  1. Vielä vuonna 2014 saastunutta vettä syntyi 470 kuutiometriä päivässä.


  2. Veden tuli olla aina kirkasta, sillä muunlainen vesi oli usein saastunutta.


  3. Noin 6 700 kuutiometriä materiaalia ja saastunutta lunta lähetettiin Yhdysvaltoihin Savannah River Site -ydintutkimuslaitokseen haudattavaksi.


  4. Selvityksessä todettiin, että ei olisi taloudellisesti kannattavaa purkaa rakennuksen sisäpuolelta saastunutta osaa tiili- ja betonirakenteista.


Lähde: https://fi.wikipedia.org//wiki/Fukushiman_ydinvoimalaonnettomuus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Keskiajan_keittiö, https://fi.wikipedia.org/wiki/Thulen_lento-onnettomuus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Turun_kaasukello

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ saastunut saastuttaa ››

Yleistä "saastunutta" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle saastunutta ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "saastunutta" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "saastunutta" käytöstä.