Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita salakuunnella

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle salakuunnella tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään salakuunnella lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "salakuunnella".

Salakuunnella lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan salakuunnella käyttöä lauseessa.


  1. Oppiakseen pelin maailmasta pelaajan täytyy lukea pelinsisäisiä kirjoja, kirjeitä sekä tekstejä ja salakuunnella kansalaisten välisiä keskusteluja.


  2. Ääntä myös käytettiin hyväksi pelin juonen eteenpäin kuljettamisessa, sillä pelaajat voivat salakuunnella pelihahmojen välisiä keskusteluja oppiaakseen lisää taustatarinasta sekä tehtävästään.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ salakuljetusreitti salakuunnellut ››

Yleistä "salakuunnella" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle salakuunnella ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "salakuunnella" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "salakuunnella" käytöstä.