Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita sallita

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle sallita tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään sallita lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "sallita".

Sallita lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan sallita käyttöä lauseessa.


  1. Katolista puoluetta ei sallita.


  2. Mediassa ei sallita muun uskonnon esilletuomista kuin islamin.


  3. Vuohien turvana saarella on vartija, eikä siellä sallita ihmisen toimintaa tai oleskelua.


  4. Tupien ympärille ei saa tehdä istutuksia eikä avotulen tekoa alueella sallita palovaaran takia.


  5. Raamattua luetaan yhteisissä kokoontumisissa, eikä omia tulkintoja sallita yksilöllisyyden nousun pelossa.


  6. Riippumattomia uutislähteitä ei juuri sallita, kun syyskuussa 2001 hallitus lopetti kaikki yksityiset lehdet.


  7. Bhutan on yhä maailman eristyneimpiä valtioita, eikä ulkomaalaisten sallita matkustaa monille maan alueille matkailun vaikutusten minimoimiseksi.


  8. Vilkkaan liikenteen ja kohonneiden nopeuksien takia sillalla ei enää sallita turvallisuussyistä polkupyörä- eikä jalankulkuliikennettä eli sillan voi ylittää vain moottoriajoneuvolla.


Lähde: https://fi.wikipedia.org//wiki/Pius_X, https://fi.wikipedia.org/wiki/Saudi-Arabia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ágioi_Theódoroi_(saari), https://fi.wikipedia.org/wiki/Gammelstadin_kirkkokylä, https://fi.wikipedia.org/wiki/Amissit, https://fi.wikipedia.org/wiki/Eritrea, https://fi.wikipedia.org/wiki/Bhutan, https://fi.wikipedia.org/wiki/Öölannin_silta

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ sallisivat sallitaan ››

Yleistä "sallita" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle sallita ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "sallita" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "sallita" käytöstä.