Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita samanarvoisina

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle samanarvoisina tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään samanarvoisina lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "samanarvoisina".

Samanarvoisina lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan samanarvoisina käyttöä lauseessa.


  1. Yksityiskohdat kuvataan samanarvoisina, kun taas koulutetut taiteilijat pyrkivät synteesiin, jossa jotkin elementit dominoivat.


  2. Teorian kansansuosion on arveltu perustuvan muun muassa siihen, että se näennäisesti pitää kummankin sukupuolikulttuurin puhetapoja samanarvoisina eikä syyllistä ketään.


  3. Yksilö ei myöskään voi olla yhtä varma identtisen kaksosensa todellisesta sukulaisuussuhteesta itsensä, mikä on yksi syy sille, miksi yksilöt eivät pidä identtisiä kaksosia täysin samanarvoisina kuin itseään.


  4. Yksilö ei myöskään voi olla täysin varma identtisen kaksosensa todellisesta sukulaisuussuhteesta itseensä, mikä on yksi syy sille, miksi yksilöt eivät pidä identtisiä kaksosia täysin samanarvoisina kuin itseään.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ samanarvoisia samanarvon ››

Yleistä "samanarvoisina" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle samanarvoisina ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "samanarvoisina" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "samanarvoisina" käytöstä.