Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita samanlaiseen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle samanlaiseen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään samanlaiseen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "samanlaiseen".

Samanlaiseen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan samanlaiseen käyttöä lauseessa.


  1. Lähilajeista ketunlieon voi sekoittaa hieman samanlaiseen riidenliekoon (Spinulum annotinum).


  2. Stirling Moss joutui samanlaiseen onnettomuuteen ja halvaantui, mutta terapian avulla pystyi kävelemään.


  3. Kirjeen lopussa Linder varoittaa valkoisia ryhtymästä samanlaiseen aseelliseen vallankumoukseen kuin punaiset yrittivät.


  4. Hänet muistetaan myös ahkeruudestaan: vain harva suomalainen kirjailija on pystynyt samanlaiseen kirjoitusnopeuteen ja julkaisutiheyteen.


  5. Wiitä on kritisoitu kilpailijoihin nähden vähäisistä tehoista, minkä vuoksi se ei kykene samanlaiseen näyttävyyteen etenkään HDTV:n kanssa.


  6. Costa totesi, että "portugalilaiset ovat tykästyneet hilavitkuttimeen", jolla viitataan vuonna 2015 syntyneeseen samanlaiseen neuvottelutukokseen.


  7. Santa Festä tuli uudelleen New Mexicon pääkaupunki, ja pueblot joutuivat alistumaan samanlaiseen kohteluun, josta olivat onnistuneet kapinoimaan itsensä vapaaksi.


  8. Sotien jälkeen Matinlassi toimi sotainvalidihuoltoupseerina Pohjolan suojeluskuntapiirin esikunnassa vuoteen 1944 saakka, jolloin hän siirtyi samanlaiseen tehtävään Rovaniemen sotilaspiirin esikuntaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ketunlieko, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mike_Taylor, https://fi.wikipedia.org/wiki/Nog_med_blodbad!, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mika_Waltari, https://fi.wikipedia.org/wiki/Wii, https://fi.wikipedia.org/wiki/Portugali, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suuri_pueblokapina, https://fi.wikipedia.org/wiki/August_Matinlassi

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ samanlainen samanlaiseksi ››

Yleistä "samanlaiseen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle samanlaiseen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "samanlaiseen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "samanlaiseen" käytöstä.