Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita samanlaisesta

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle samanlaisesta tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään samanlaisesta lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "samanlaisesta".

Samanlaisesta lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan samanlaisesta käyttöä lauseessa.


  1. Se on dimeeri, joka koostuu kahdesta samanlaisesta yksiköstä.


  2. Se on tetrameeri, joka koostuu neljästä samanlaisesta yksiköstä.


  3. Vuonna 2005 häntä syytettiin samanlaisesta rikoksesta, mutta valamiehistö totesi hänet syyttömäksi.


  4. Rakenteeltaan ornitiiniaminotransferaasi koostuu kuudesta samanlaisesta alayksiköstä, eli se on heksameeri.


  5. Toisaalta kuitenkin vain muutama esimerkki samanlaisesta sosiaalisuudesta on löydetty pistiäisten lahkon ulkopuolelta.


  6. Seitsemän aitoa kirjettä on tunnistettu samanlaisesta uskonopistaan sekä kirjeiden ja Paavalin elämänvaiheiden yhtäläisyydestä.


  7. Redundanssi eli moninkertaisuusperiaate tarkoittaa, että jokainen turvallisuusjärjestelmä koostuu monesta samanlaisesta rinnakkaisesta osajärjestelmästä.


  8. Renessanssiajalle tyypillinen yhtyesoiton muoto etenkin Englannissa oli consort-yhtye, joka koostui perusmuodossaan neljästä samanlaisesta mutta eri äänialaa edustavasta soittimesta lauluyhtyeen tapaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Malaattidehydrogenaasi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Pyruvaattikarboksylaasi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ornitiiniaminotransferaasi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sukulaisvalinta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Uusi_testamentti, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ydinturvallisuus, https://fi.wikipedia.org//wiki/Renessanssin_musiikki

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ samanlaisessa samanlaiset ››

Yleistä "samanlaisesta" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle samanlaisesta ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "samanlaisesta" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "samanlaisesta" käytöstä.