Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita sateisissa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle sateisissa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään sateisissa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "sateisissa".

Sateisissa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan sateisissa käyttöä lauseessa.


  1. Seuraavassa Britannian GP:ssä Bottas epäonnistui sateisissa aika-ajoissa jääden 17.


  2. Kauden viimeisessä sekä samalla Kiesan lyhyen Formula 1 -uran viimeisessä osakilpailussa Japanin GP:ssä Kiesa ajoi sateisissa aika-ajoissa 18.


  3. Onnettomuus tapahtui noin kello 15.00 paikallista aikaa (14:00 UTC), kun lentäjät olivat laskeutumassa erittäin sateisissa ja huonoissa olosuhteissa Bangokan kansainväliselle lentoasemalle.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Valtteri_Bottas, https://fi.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Kiesa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hewa_Bora_Airwaysin_lento_952

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ sateisinta sateista ››

Yleistä "sateisissa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle sateisissa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "sateisissa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "sateisissa" käytöstä.