Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita satunnaiset

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle satunnaiset tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään satunnaiset lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "satunnaiset".

Satunnaiset lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan satunnaiset käyttöä lauseessa.


  1. Jokseenkin merkittäviä ovat Buffyn satunnaiset liittolaiset ja viholliset.


  2. Tässä suuressa meressä tapahtuvat satunnaiset häiriöt saavat maan tärisemään ja halkeamaan.


  3. Accept ei ollut samanlainen yhtye kuin satunnaiset kaveriporukoiden kokoonpanot, joissa Hoffmann oli aiemmin soittanut.


  4. Lajin vaellustavat tunnetaan huonosti, mutta satunnaiset havainnot Malawista, Zimbabwesta, Mosambikista ja Etelä-Afrikasta todistavat tavasta harhailla.


  5. Muutoin Beckfordin luona vierailivat harvakseltaan lähinnä hänelle työskentelevät taiteilijat ja taidekauppiaat, vanhat yhteistyökumppanit sekä satunnaiset uteliaat.


  6. Ihailijasivusto Phi-Phenomenon on laskenut kuinka eri hahmojen vuorosanojen määrä vaikuttaa siihen miten sekä vakituiset että satunnaiset katsojat luokittelevat jakson.


  7. Tällaisia voivat olla esimerkiksi yrityksen omaisuuden myynnistä saamat satunnaiset tuotot tai yrityksen arvopaperisijoituksista saamat tuotot, jos ne eivät liity yrityksen varsinaiseen toimintaan.


  8. Kummallakin ominaisuudella on omat hyötypuolensa: niin sanotulle pahalle ja maineikkaalle henkilölle maksetaan suurempia palkkioita, mutta kunniakkaana tunnettu hahmo saa satunnaiset rikkeensä anteeksi.


  9. Ympäristön rikkaita kalastusvesiä ja hylkeenhoukuttelumaita ovat varmasti hyödyntäneet satunnaiset kävijät jo muinaisista ajoista, ja he ovat saattaneet yöpyä Haukkavuoren ympärillä olevissa pienehköissä luolissa.


  10. Ne voidaan jakaa kolmeen ryhmään: päivittäiset ja vuosittaiset, pyhäkön aikatauluun kuuluvat rituaalit, satunnaiset esimerkiksi keisariperheen hyväksi suoritetut rituaalit ja uudelleenrakentamiseen liittyvät rituaalit.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Buffy,_vampyyrintappaja, https://fi.wikipedia.org/wiki/Fysiikan_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Wolf_Hoffmann, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruskokurkkuhaikara, https://fi.wikipedia.org/wiki/Fonthill_Abbey, https://fi.wikipedia.org/wiki/Liikevaihdon_kasvuprosentti, https://fi.wikipedia.org/wiki/Red_Dead_Redemption, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suursaari, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ise_(kaupunki)

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ satunnaisesti satunnaisia ››

Yleistä "satunnaiset" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle satunnaiset ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "satunnaiset" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "satunnaiset" käytöstä.