Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita seg

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle seg tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään seg lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "seg".

Seg lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan seg käyttöä lauseessa.


  1. Elokuvissa Sparboe nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 1965, kun hän näytteli yhdessä päärooleista elokuvassa Stompa forelsker seg eli Stompa rakastuu.


  2. Sparboe esiintyi esimmäistä kertaa valkokankaalla jo vuonna 1965 elokuvassa Stompa forelsker seg, jossa hän näytteli yhdessä Grynet Molvig ja Rolf Vain Nilsen kanssa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kirsti_Sparboe

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ sefardinen segmentille ››

Yleistä "seg" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle seg ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "seg" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "seg" käytöstä.