Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita segmentille

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle segmentille tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään segmentille lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "segmentille".

Segmentille lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan segmentille käyttöä lauseessa.


  1. SES-8 on sijoitettu kiertoradalla segmentille 95° itäistä pituutta, josta se palvelee Aasian ja Tyynenmeren alueiden kasvavaa tietoliikennettä.


  2. JCSAT-2B on sijoitettu kiertoradalla segmentille 154° itäistä pituutta, josta se palvelee Aasian ja Tyynenmeren alueen kasvavaa tietoliikennettä.


  3. Thaicom 8 on sijoitettuna kiertoradalla segmentille 78,5 astetta itäistä pituutta, josta se palvelee Thaimaan, Intian ja Itä-Afrikan tietoliikennettä.


  4. SES-9 on tarkoitus sijoittaa kiertoradalla segmentille 108,2° itäistä pituutta, josta se palvelee 22,29 miljoonan aasialaisen kotitalouden tietoliikennettä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/SES-8, https://fi.wikipedia.org/wiki/JCSAT-2B, https://fi.wikipedia.org/wiki/Thaicom_8, https://fi.wikipedia.org/wiki/SES-9

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ seg segno ››

Yleistä "segmentille" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle segmentille ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "segmentille" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "segmentille" käytöstä.