Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita segno

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle segno tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään segno lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "segno".

Segno lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan segno käyttöä lauseessa.


  1. Puutteistaan huolimatta Nel segno di Roma oli melkoinen kaupallinen menestys.


  2. Nel segno di Roma on kuvattu Dyaliscope-laajakangastekniikalla Eastmancolor-väreissä Incir De Paolisin studiolla Roomassa sekä Dubrava Filmin studiolla Jugoslaviassa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Nel_segno_di_Roma

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ segmentille segundo ››

Yleistä "segno" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle segno ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "segno" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "segno" käytöstä.