Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita siirtomaiksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle siirtomaiksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään siirtomaiksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "siirtomaiksi".

Siirtomaiksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan siirtomaiksi käyttöä lauseessa.


  1. Vasta eurooppalaiset loivat yhtenäisen hallinnon alistaessaan alueet 1800-luvulla siirtomaiksi.


  2. Liittovaltio hajosi vuoden 1963 lopulla, jolloin kaikki kolme aluetta palautettiin erillisiksi Britannian siirtomaiksi.


  3. Samaan aikaan kuin useat muut maat Itä-Aasiassakin joutuivat Euroopan maiden siirtomaiksi, Japani nousi suurvallaksi ja alkoi itsekin laajentaa valtapiiriään.


  4. Siirtomaakauden jäljiltä Ranskan hallussa on edelleen alueita, enimmäkseen pieniä saaria, joita ei enää sanota siirtomaiksi, vaan niistä käytetään nimitystä ”merentakaiset alueet”.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ siirtomaihinsa siirtomailleen ››

Yleistä "siirtomaiksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle siirtomaiksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "siirtomaiksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "siirtomaiksi" käytöstä.