Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita silloisen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle silloisen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään silloisen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "silloisen". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan silloisen eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat silloisena ja silloisenkaan. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan silloisen taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Silloisen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan silloisen käyttöä lauseessa.


 1. Kreetan silloisen pääkaupungin Górtynin kanssa.


 2. Rooleissa nähdään Lordin silloisen kokoonpanon edustajat, eli Mr.


 3. Se sijaitsi kivikirkon länsipuolella, silloisen kirkkotarhan ulkopuolella.


 4. Kappaleessaan ”Kim” hän tappaa silloisen vaimonsa ja lapsensa äidin Kimin.


 5. Elisabet oli kuningas Henrik VIII:n ja silloisen kuningatar Anna Boleynin tytär.


 6. Laaksonen harjoitteli Sveitsissä silloisen valmentajansa Joachim Kretzin kanssa.


 7. Suvi Teräsniska kihlautui silloisen avopuolisonsa Simo Aallon kanssa vuonna 2012.


 8. Vuonna 2018 silloisen pääjohtaja Mario Draghin vuoden bruttopalkka oli 401 400 euroa.


 9. Näiden muutosten lomassa kirkko muokkautui osittain silloisen yhteiskunnan mukaisesti.


 10. Vuosina 1940–1957 sen nimenä oli Molotovin alue Permin kaupungin silloisen nimen mukaan.


 11. Vuonna 1925 hän muutti vähäksi aikaa yhteen silloisen tyttöystävänsä Alpha Smithin kanssa.


 12. Vuonna 1998 korsikalainen Yvan Colonna ampui saaren silloisen kuvernöörin Claude Erignacin.


 13. Hän on väsymätön tutkija, joka saattaa koko silloisen tieteen ja kirkon maailman kuohuksiin.


 14. Guido Deiron lähdettyä Metziin, silloisen Saksan länsiosiin, Pietro seurasi häntä vuonna 1905.


 15. Se asetettiin Tottenhamin silloisen stadionin, White Hart Lanen, länsikatsomon katoksen päälle.


 16. Juliaanisen kalenterin käyttöönoton kerrotaan olleen Kleopatran silloisen neuvonantajan ansiota.


 17. Vuonna 1958 Lucianista tuli silloisen paavin Johannes XXIII:n päätöksellä Vittorio Veneton piispa.


 18. Pierce oli puoluekannaltaan demokraatti ja silloisen presidentin Andrew Jacksonin vankka kannattaja.


 19. Lincoln määräsi armeijan elintarvike- ja varustushuollon kehittämisen silloisen sotaministeri Edwin M.


 20. Levy-yhtiö Scandia-Musiikin silloisen tiedotuspäällikön Matti Laipion mukaan albumi oli hänen ideansa.


 21. Albumia myytiin yli 100 000 kappaletta, mikä ylitti kolminkertaisesti silloisen kultalevyyn vaaditun määrän.


 22. Hänet tunnetaan 1960-luvun hiteistään, joita hän teki yhteistyössä silloisen aviomiehensä Gerry Goffinin kanssa.


 23. Ollessaan Pietarissa Adams huomasi Ranskan silloisen hallitsijan Napoleonin suunnittelevan sotaretkeä Venäjälle.


 24. Jo vuodesta 1532 saarella asui vapaita virolaisia talonpoikia, mikä oli poikkeuksellista silloisen Viron alueella.


 25. Simon kulutti päivän soudellen ja kalastellen isoisänsä ja silloisen tyttöystävänsä kanssa kotipaikkansa järvellä.


 26. Juhlapaikkana oli silloisen Helsingin ulkopuolella, nykyisessä Toukolan kaupunginosassa sijainnut Kumtähden kenttä.


 27. Kaksi vuotta Gildan jälkeen Hayworth teki silloisen miehensä Orson Wellesin ohjaaman film noirin Nainen Shanghaista.


 28. Virassaan Jefferson ajautui kuitenkin törmäyskurssille silloisen valtiovarainministerin Alexander Hamiltonin kanssa.


 29. Ennen vuotta 1971 maata saatettiin kutsua nimellä Belgian Kongo tai Leopoldvillen Kongo silloisen pääkaupungin mukaan.


 30. Ollessaan Netherealmissa, hän tapasi Shinnokin, joka oli silloisen Netherealmin hallitsijan, Luciferin, kidutettavana.


 31. Vuonna 1996 hän arvosteli silloisen arkkipiispa Johanneksen toimintaa Viron ortodoksikirkkoa koskevan asian yhteydessä.


 32. Koulutoimintaa varten rakennettiin puinen koulutalo silloisen Turuntien varteen paroni Ramsayn lahjoittamalle tontille.


 33. Vanhin säilynyt lista Rooman piispoista on vuodelta 185 ja siinä tunnettiin vain muutama silloisen piispan edeltäjistä.


 34. Vuonna 1979 Uggla sai silloisen tyttöystävänsä valokuvamalli Ann Furelidin kanssa tyttölapsen, joka nimettiin Emelieksi.


 35. Vanhin säilynyt lista Rooman piispoista on vuodelta 185, ja siinä tunnettiin vain muutama silloisen piispan edeltäjistä.


 36. Vallankumousarmeijan valloittaessa Italiaa myös Kirkkovaltio alistettiin silloisen kenraali Napoléon Bonaparten johdolla.


 37. Väinölänniemen keskeinen puistoalue noudattaa silloisen Kuopion läänin maaviljelysseuran ryytimaa-mestarin, saksalaisen W.


 38. Adressi Ison-Britannian kansalle) -nimistä adressia, jossa kritisoitiin Yhdysvaltain silloisen emämaan Britannian hallintoa.


 39. Kuvernöörinä Cleveland tuli tunnetuksi silloisen poliittisen järjestelmän vastustajana ja ahkerana veto-oikeuden käyttäjänä.


 40. Se jäi ilmestyessään vähälle huomiolle silloisen punkrock-villityksen johdosta, eikä levyn tiimoilta tehty myöskään kiertuetta.


 41. Välierissä hän päihitti silloisen maailmanlistan 20:nneksi sijoitetun, moniin helppoihin virheisiin sortuneen Thomas Enqvistin.


 42. Syynä oli Espanjan silloisen diktaattorin Francisco Francon määräys, jonka mukaan joukkue ei saanut matkustaa Neuvostoliittoon.


 43. Turnauksen puolivälierissä hän voitti silloisen maailmanlistan 18:nneksi sijoitetun ja Ruotsin ykköspelaajan Thomas Johanssonin.


 44. Hildegardin sävellystyylille ovat ominaisia korkealle kohoavat melodiat, jotka usein ylittävät silloisen normaalin laulun rajat.


 45. Patsas kärsi 100 000 silloisen dollarin edestä vaurioita sirpaleista, eikä sen soihtuun ole turisteilla sen jälkeen ollut pääsyä.


 46. Tukholman avoimissa Nieminen voitti silloisen maailmanlistan kuutosen Tomáš Berdychin, mutta hävisi välierissä Florian Mayerille.


 47. Teoriaa vastustettiin, koska silloisen käsityksen mukaan valkoinen valo oli kaikkien eriväristen säteiden pohja eikä niiden summa.


 48. Ensimmäiset kisat päättyivät Latvian mestaruusjuhliin, ja silloisen säännön mukaan kisojen voittajan oli pidettävä seuraavat kisat.


 49. Kaudella 1975–1976 perustettiin koripallon I-divisioona, koska SM-sarjan ja silloisen Suomen-sarjan tasoeroa pidettiin liian suurena.


 50. Vaikka teos todettiinkin väärennökseksi, Sveitsin silloisen lainsäädännön perusteella väärennöksen levittämisestä ei voinut rangaista.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Gávdos, https://fi.wikipedia.org/wiki/Dark_Floors, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vantaan_Pyhän_Laurin_kirkko, https://fi.wikipedia.org/wiki/Eminem, https://fi.wikipedia.org/wiki/Elisabet_I, https://fi.wikipedia.org/wiki/Henri_Laaksonen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suvi_Teräsniska, https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_keskuspankin_pääjohtaja, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sapatti, https://fi.wikipedia.org/wiki/Permin_aluepiiri, https://fi.wikipedia.org/wiki/Lil_Armstrong, https://fi.wikipedia.org/wiki/Korsika, https://fi.wikipedia.org/wiki/Paracelsus_Baselissa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Pietro_Deiro, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tottenham_Hotspur_FC, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kleopatra_VII, https://fi.wikipedia.org/wiki/Johannes_Paavali_I, https://fi.wikipedia.org/wiki/Franklin_Pierce, https://fi.wikipedia.org/wiki/Abraham_Lincoln, https://fi.wikipedia.org/wiki/Nykyaikaa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Amy_Deasismont, https://fi.wikipedia.org/wiki/Carole_King, https://fi.wikipedia.org/wiki/John_Quincy_Adams, https://fi.wikipedia.org/wiki/Muhu, https://fi.wikipedia.org/wiki/Chris_Simon, https://fi.wikipedia.org/wiki/Maamme, https://fi.wikipedia.org/wiki/Rita_Hayworth, https://fi.wikipedia.org/wiki/Thomas_Jefferson, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kongon_demokraattinen_tasavalta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Quan_Chi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mitro_Repo, https://fi.wikipedia.org/wiki/Munkkiniemen_yhteiskoulu, https://fi.wikipedia.org/wiki/Paaviuden_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Magnus_Uggla, https://fi.wikipedia.org/wiki/Katolisen_kirkon_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Jesuiittojen_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Väinölänniemi, https://fi.wikipedia.org/wiki/John_Jay, https://fi.wikipedia.org/wiki/Grover_Cleveland, https://fi.wikipedia.org/wiki/Off_the_Record_(Sweetin_albumi), https://fi.wikipedia.org/wiki/Jarkko_Nieminen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroliiga, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hildegard_Bingeniläinen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaudenpatsas, https://fi.wikipedia.org/wiki/Isaac_Newton, https://fi.wikipedia.org/wiki/Koripallon_Euroopan-mestaruuskilpailut, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_koripallon_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Siionin_viisaiden_pöytäkirjat

Silloisena lauseessa

Silloisena on muunnos sanasta silloisen, alta löydät esimerkkilauseita sanalle silloisena.


 1. Aluksi Theba Kreikan silloisena suurvaltana oli estänyt heitä, mutta 350-luvulla Theban kukistuttua Ferai oli alkanut taas laajentua.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Filippos_II

Silloisenkaan lauseessa

Silloisenkaan on muunnos sanasta silloisen, alta löydät esimerkkilauseita sanalle silloisenkaan.


 1. Vaikka Hosseinin kuvauksessa sotaa edeltävästä ajasta Afganistanissa on tiettyä nostalgiaa, hän ei kuitenkaan peittele silloisenkaan yhteiskunnan epäkohtia: rotuvihaa, luokkaeroja, nepotismia ynnä muuta.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Leijapoika

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ silloiselta silloisessa ››

Yleistä "silloisen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle silloisen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "silloisen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "silloisen" käytöstä.