Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita sivustoja

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle sivustoja tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään sivustoja lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "sivustoja".

Sivustoja lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan sivustoja käyttöä lauseessa.


  1. Paullus käski tällöin legioonansa hyökätä sivustoja vastaan.


  2. Falangi pysyi koossa, eivätkä sivustahyökkäykset onnistuneet, koska sivustoja suojasivat palkkasoturiosastot.


  3. Tämä luettelo sisältää ydinvoimaa käsitteleviä tieteellisiä ja viranomaissivustoja sekä muita epäpoliittisia sivustoja.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ sivustoille sivustolta ››

Yleistä "sivustoja" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle sivustoja ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "sivustoja" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "sivustoja" käytöstä.