Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita soinnut

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle soinnut tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään soinnut lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "soinnut".

Soinnut lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan soinnut käyttöä lauseessa.


  1. Hänen tyylilleen ominaista olivat laajan harmonian käyttö, kromaattisuus ja vähennetyt soinnut.


  2. Pate Mustajärvi lauloi kappaleen tuottaja Pantse Syrjälle, joka teki siihen sen pohjalta soinnut.


  3. Hän sanoi: ”Ota soinnut, joista pidät, nauti, ja sitten vain kirjoitat kappaleen niiden ympärille.


  4. Vuonna 1999 Streep näytteli tosielämän Roberta Guasparia Wes Cravenin ohjaamassa elokuvassa Sydämen soinnut.


  5. Albumin päättävän kappaleen ”I’ll Be Back” soinnut löytyivät, kun Lennon kuunteli Del Shannonin kappaletta ”Runaway”.


  6. Koska teosten harmonia toimi melodian tukena ja korostajana eikä enää ajanut teosta eteenpäin, soinnut vaihtuivat sävellyksissä hitaammin kuin aikaisemmin.


  7. Tasabassossa on neljä perusbassonäppäintä ja 4 sointunäppäintä, ja sointuvalikoima kattaa tavallisesti I, V, IV, II, VI ja rinnakkaismollin V asteen soinnut.


  8. Ensimmäiset viisi sointua, Fm7–Bm7–E♭7–A♭maj7–D♭maj7, ovat täsmälleen samat kuin myöhemmin kirjoitetun jazzstandardin ”Fly Me to the Moon” ensimmäiset soinnut.


  9. Esimerkiksi siirryttäessä C7 soinnusta Fmaj7:ään (V7 - I siirtymä) Coltrane saattoi soittaa väliin Eb7 ja F#7 soinnut, pidätys, joka lopulta purkautuu Fmaj7:ään.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ soinnusta sointi ››

Yleistä "soinnut" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle soinnut ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "soinnut" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "soinnut" käytöstä.