Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita sointi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle sointi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään sointi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "sointi".

Sointi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan sointi käyttöä lauseessa.


  1. Toinen merkittävä orkesteri on mohori, jonka sointi on pehmeämpi.


  2. Levyn sointi on hänen mielestään aiempaa modernimpaa ja monisäikeisempää.


  3. Äänirakoa eli glottista ei tässä yhteydessä yleensä lasketa artikulaattoriksi, vaikka siinä muodostetaankin monelle äänteelle ominainen sointi.


  4. Popjusticen musiikkitoimittaja kehui sen sanoituksen rakennetta erinomaiseksi ja musiikkisivusto Idolatorin toimittajan mielestä sen sointi on ”hurmaavan vanhanaikainen”.


  5. Seisten soitettaessa rummut ovat yleensä telineillä, jotka nostavat ne jonkin verran ylös maan pinnasta, jotta soittoasento olisi mukavampi ja jotta rummun sointi olisi syvempi.


  6. Modulaation dramaattinen vaikutus oli barokin aikana hyvin voimakas, koska soittimet eivät olleet tasavireisiä kuten nykyisin ja siksi eri sävelasteikkojen sointi poikkesi toisistaan merkittävästi.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ soinnut sointia ››

Yleistä "sointi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle sointi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "sointi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "sointi" käytöstä.