Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita sointia

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle sointia tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään sointia lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "sointia".

Sointia lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan sointia käyttöä lauseessa.


  1. Thomas vertasi albumia Mariah Careyn debyyttialbumiin, mutta kritisoi sen vanhanaikaista sointia.


  2. Meshuggahille valmistetut kitarat toivat yhtyeen kappaleisiin lisää mahdollisuuksia ja tummempaa sointia.


  3. Poe oli jo vuosien ajan runoissaan pohdiskellut avainsanan lopettavan pitkän o:n surullisen valittavaa sointia.


  4. Hunter-Tilney kehui myös Glassheartin ”Mariah Carey -tyyppistä” sointia sekä ”kaikuvia virvelirumpuja” monissa lauluissa.


  5. Lokakuussa jazzkriitikko Ira Gitler keksi termin äänitasoja (sheets of sounds) kuvaamaan Coltranen uutta ainutlaatuista sointia.


  6. Konevitsan kirkonkellot on vanha karjalainen kansansävelmä, jonka melodia jäljittelee Konevitsan luostarin kirkonkellojen sointia.


  7. Vivaldin säveltämät noin 500 konserttoa ovat melodisesti rikkaita ja rytmiikaltaan vaihtelevia, ja niissä käytetään taitavasti hyväksi orkesterin ja soolosoittimien sointia.


  8. Konevitsan kirkonkellot on vanha karjalainen kantelesävelmä, jonka melodia jäljittelee Laatokalla Konevitsan saaressa sijaitsevan Konevitsan luostarin kirkonkellojen sointia.


  9. Kun yhtye myöhemmin haki kappaleisiin tummempaa sointia, he ottivat yhteyttä ruotsalaisen Nevborn Guitars -yhtiön Fredrik Nevborniin, joka ehdotti 8-kielisten kitaroiden rakentamista.


  10. Hän oli siitä innoissaan; mukana oli yhtyeen tavaramerkiksi muodostunut McGuinnin 12-kielisen Rickenbacker-kitaran ääni, mutta folkin sijaan siinä toisinnettiin John Coltranen tenorisaksofonin sointia.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ sointi sointiin ››

Yleistä "sointia" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle sointia ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "sointia" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "sointia" käytöstä.