Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita sotilasyksikkö

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle sotilasyksikkö tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään sotilasyksikkö lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "sotilasyksikkö".

Sotilasyksikkö lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan sotilasyksikkö käyttöä lauseessa.


  1. Malmedyn verilöyly on sotarikos, johon saksalainen sotilasyksikkö Kampfgruppe Peiper syyllistyi 17.


  2. Aquileiassa (Heidenheim) eräs sotilasyksikkö jätti noin vuonna 152–155 vanhan leirinsä ja asettui uuteen vastarakennettuun linnoitukseen nykyisen Aalenin alueella.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ sotilasvirkoihin sotilasyksiköitä ››

Yleistä "sotilasyksikkö" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle sotilasyksikkö ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "sotilasyksikkö" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "sotilasyksikkö" käytöstä.